Nye Handicap regler 2020

Nyt handicap system 2021

Hej alle

 

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet den 9.12.2020 besluttet at følge Dansk Golf Unions op fordring til at alle scores fra og med 1. januar 2021 bliver indberettet medmindre der er tale om en social spilleform – f.eks. Texas Scramble.

 

Fra mandag den 4 januar foretager bestyrelsen indtastningen for alle deltagere og beder derfor om hjælp hertil og opretter derfor mandagsgolf som en turnering, hvor man tilmelder sig i GolfBox. Så længe Corona sætter begrænsninger er det nødvendigt BÅDE at tilmelde sig mandagsgolf og selv booke en tid i GolfBox. Når vi er tilbage ved det normale er det nok at tilmelde sig og derefter møde op til lodtrækningen; men jeres hjælp vil gøre det muligt at indtaste alle scores på samme side i modsætning til nu hvor vi indtaster scores individuelt – og det tager tid.

Scorekort printes, udfyldes tydeligt og afleveres i Trådkurven. Ugens rangliste i klummen og vin præmien fortsætter og selvfølgelig det løbende leaderboard i sommersæsonen.

 

Såfremt der stadig er nogen som bokser med at hitte rede i det nye handicap system så går det kort ud på at ens handicap udgøres af gennemsnittet af de 8 bedste scores af de senest 20 indberettede. Der er en grænse for hvor meget man kan gå op i handicap (5 om året) så man ikke ender på den gale side af kaninerne 😊 Alle runder på minimum 9 huller kan indberettes (også selvom man kun spiller f.eks. 13 huller). Her er i øvrigt et Link til Golf.dk's retningslinjer for samme KLIK HER

 

Såfremt I ønsker at se hvordan systemet ser ud skal I gå ind i Golfbox og vælge ’Scores’. Nederst står der pt en boks som ser således ud:

 

 

Tryk på ’Vis’ og I får en side med oplysninger om jeres beregnede handicap og et søjlediagram som for mit vedkommende ser således ud

De røde søjler er de tællende og som I kan se vil min næste indberetning fjerne den røde søjle yderst til venstre. Er jeg bedre end 36 vil den nye formentlig blive rød og mit handicap gå ned ellers vil mit handicap gå op da den bedste af de resterende grønne vi indgå i beregningen.

 

I er velkomne til at sende mig spørgsmål på mail ole@j1z1.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

 

Med venlig hilsen

På bestyrelsens vegne

Ole

Score 3.PNG
Score 4.PNG