Jørgens Klumme

 

Mandag den 11.januar,  2021

Hej alle

 

Selvom Kong Vinter har indtaget banen og forhindret alle i at spille mandagsgolf skal I ikke snydes for en klumme.

 

I fraværet af en tur på golfbanen har jeg benyttet mig af lejligheden til at lægge ALLE jeres scores fra sidste uge ind i GolfBox. Det tog lidt længere tid end forventet da jeg måtte lægge alt ind manuelt da systemet endnu ikke var helt gearet til at lave en turnering med både 9 og 18 hullers runder – men det finder vi nok ud af hen ad vejen.

 

Jeg skal i den forbindelse gøre opmærksom på at der er en enkelt som – trods det at jeg har gjort vedkommende opmærksom på problemet – stadig afleverer scorekort uden markør. Der skal være markør på alle scorekort (det er nok at skrive nummeret på jeres makker) . Det tager tid at gå alle scorekort igennem for at finde én der har været makker.

 

Da der ikke er resultater at bekendtgøre i dag er det måske på sin plads at gøre opmærksom på et par små ting i denne Corona tid

 

A:                       Husk BÅDE at tilmelde jer mandagsturneringen og booke tid i GolfBox (det er åbent til mandag morgen kl 0900)– hvis I ikke kommer vil vi                            være taknemlige for et afbud til turneringen og afmelding af jeres tid.

B:                       ALLE scorekort for deltagere i mandagsturneringen SKAL afleveres og alle scores for spil på 9 huller eller derover INDBERETTES ref.                                     DGU’s anbefalinger. Det er kun de 9 huller som tæller i mandagsturneringen – pt. Bag-ni.

C:                       Jeg henter normalt scorekort kl. ca. 15:40. Er kurven tom så send mig et billede af jeres scorekort på MMS/SMS til 20942088 og aflever                                 scorekortet i sekretariatet. Så deltager I i mandagsturneringen og bliver korrekt indberettet.

D:                        Husk markør og underskrift på scorekortet.

E:                         Mød først op 20 minutter før I skal spille.

F:                         Gå lige hjem efter matchen.

G:                        Kun én henter scorekort til hele ’bolden’.

H:                         Kun 5 samlet på P-pladsen

 

Håber Kong Vinter og hans medhjælpere vil lade os spille golf på mandag  - vi ses derude

 

Med venlig hilsen

Ole

Klummevikar

---000---

Revideret klumme Mandag den 4.januar,  2021

Hej alle

 

Jeg er meget glad for at konstatere at Seniorklubbens medlemmer er meget ærlige😊 og ikke så glad for at konstatere at jeg ikke har gjort mit arbejde ordentligt😒 idet det viser sig, at der havde indsneget sig en fejl på Benny Frisbæks scorekort som jeg ikke havde opdaget men som Benny selv har gjort mig opmærksom på.

 

Bennys samlede score bliver – efter revision – 18 point og ikke 20 som angivet. Ranglisterne er stadig de samme men da Ann-Britt havde bedre sidste 6 huller er hun vinder af vinen

 

Resultatet bliver som følger (4-1-2021)

 

Damer:

 1. plads  Ann-Britt Jensen                        18 point  – vinder af dagens vin. Vin i sekretariatet næste mandag efter spil.

 2. plads Aase Erringsøe Larsen                17 point og bedste sidste 6

 3. plads Kirsten Ginsbo                             17 point

 

Herrer

 1. plads  Benny Frisbæk                            18 point

 2. plads  Bent Hansen                                16 point og bedste sidste 6 – men IKKE tilmeldt mandagsturneringen !!!!

 3. plads  Villy Olesen                                  16 point

 

God weekend – undskyld smutteren - og jeg håber at sneen er væk til på mandag

 

Med venlig hilsen

Ole

Ikke ufejlbarlig klummevikar

---000---

 

Særmelding Lørdag den 9.januar,  2021

 

 

 

Hej Alle

 

Vinteren er over os og banen er udfordret og det er dermed den tid på året hvor man ofte bestemmer sig på dagen om man har lyst til at spille golf eller ej.

 

Det er vi opmærksomme på og derfor har vi ændret tilmelding til mandagsturneringen i GolfBox således, at man – hvis man kan finde en tid – kan tilmelde sig op til kl. 0900 mandag morgen og ligeledes afmelde sig hvis man kigger ud af vinduet og ser at det på trods af DMI står ned i stænger 😊

 

MEN så vil vi også gerne bede jer om – såfremt I beslutter jer til at spille mandag morgen – at sørge for at I er tilmeldt mandagsturneringen

Ligeledes vil vi bede om at I aktivt sletter jeres tilmelding og jeres bookede tid mandag morgen såfremt i alligevel IKKE spiller – så slipper I også for at melde afbud til bestyrelsen 😊

 

Tak for hjælpen og husk de farvede kugler

 

Husk de nye Corona restriktioner – mød først op 20 minutter før I skal spille, gå lige hjem efter matchen, kun én henter scorekort til hele ’bolden’ og kun 5 samlet på P-pladsen

 

Med venlig hilsen

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 4.januar,  2021

 

Hej alle

 

Så blev det første mandag i det nye år med både sol og kulde og banen så hård at man fik sommerrul og meget mystiske opspring. Det var der 50 seniorer som havde tænkt sig at udfordre. Godt nok var der 55 tilmeldte men nogle havde valgt at blive hjemme og andre følte vel at man ikke lige behøvede at aflevere sit scorekort. Inklusiv i de 50 var der også 3 seniorer som tilsyneladende ikke havde læst alle vore mails og derfor heller ikke tilmeldt sig mandagsturneringen men havde afleveret scorekort.

 

Kulden til trods og måske takket være ’sommerrul’ var scores i den pæne ende – især klubbens damer brillerede med rigtig fine scores.

 

Dagens resultater som følger

 

Damer:

 1. plads  Ann-Britt Jensen                        18 point

 2. plads Aase Erringsøe Larsen               17 point og bedste sidste 6

 3. plads Kirsten Ginsbo                             17 point

 

Herrer

 1. plads  Benny Frisbæk                            20 point – vinder af dagens vin og den eneste til at bryde damernes dominans. Vin i sekretariatet næste                                                                               mandag efter spil.

 2. plads  Bent Hansen                                16 point og bedste sidste 6 – men IKKE tilmeldt mandagsturneringen !!!!

 3. plads  Villy Olesen                                  16 point

 

Scores indberettes efter næste mandag når GolfBox gør det muligt og de nye handicaps er tilgængelige.

 

Affødt af ovenstående er de måske på sin plads endnu en gang at præcisere reglerne og samtidig svare på et par spørgsmål – som i øvrigt allerede er besvaret i tidligere mails og klummer.

 

A:                         Man skal huske BÅDE at tilmelde sig mandagsturneringen og booke tid i GolfBox – hvis I ikke kommer vil vi være taknemlige for et afbud.

B:                         Alle scorekort for deltagere i mandagsturneringen SKAL afleveres og alle scores for spil på 9 huller eller derover INDBERETTES ref.                                      DGU’s anbefalinger. Det er kun de 9 huller som tæller i mandagsturneringen – pt. Bag-ni.

C:                         Jeg henter normalt scorekort kl. ca. 15:40. Er kurven tom kan I sende mig et billede af jeres scorekort på MMS/SMS til 20942088 og                                      aflevere kortet i sekretariatet. Så deltager I i mandagsturneringen og bliver korrekt indberettet.

D:                         Husk markør og underskrift på scorekortet.

 

Godt Nytår til alle

Venlig hilsen

Ole Jensen

Klummevikar.

---000---

Mandag den 28.december,  2020

Hej alle

 

Så er vi nået til den sidste klumme i året på en dag hvor 23 glade seniorer – baseret på indleverede scorekort – følte at den sidste rest af julemaden skulle motioneres væk på golfbanen.

 

Scores var primært i den bløde mellemklasse med følgende resultater

 

Dagens bedste damer:

No 1:                  Ingrid Therkildsen                      16 point            Lige med Torben på både sidste 6 og sidste 3 men Torben har lavest Hcp og vinder derfor

No 2:                  Ann-Britt Jensen                        15 point            bedre på de sidste 6 end Lis

No 3:                  Lis Askegaard Thorn                  15 point

 

Og dagens bedste herrer

 

No 1:                  Torben Graff                                16 point            Lige med Ingrid på både sidste 6 og sidste 3 men vinder af vin pga laveste hcp.

No 2:                  Finn Jensen                                 16 point            Dårligere på de sidste 6 end Ingrid og Torben

No 3:                  Karl Erik Sørensen                     15 point

 

Til lykke til alle. Vin kan afhentes i sekretariatet efter spil på mandag.

 

Husk at tilmelde jer mandagsturneringen fra og med på mandag hvorfra også alle scores indberettes (se de mails I har fået de seneste dage)

 

Lige på falderebet en stor stor tak til Axel som troligt hver mandag eftermiddag står klar med scorekortene så jeg slipper for at kravle ud af bilen .. TAK

 

Rigtig Godt Nytår til jer alle

Mange varme hilsner

Ole

Klummevikar 

 

 

--000---

 

 

Mandag den 21.december,  2020

 

Hej Alle

 

33 glade seniorer havde lagt juletravlheden på hylden for en stund og havde – efter at have konstateret at det heller ikke blæste – fundet vej til golfbanen for en hyggelig runde mandagsgolf i tørvejr og lunt for årstiden.

 

Det medførte for enkelte nogle pæne scores – og en hel masse i den bløde mellemvare men

 

Dagens bedste

Damer

1:                         Marianne Lorenzen                   15 point            bedst på de sidste 6

2:                         Lis Askegaard Thorn                  15 point

3:                         Sonja Kristoffersen                   12 point            bedst på de sidste 6

 

Herrer

1:                         Børge Erik Jensen                      20 point            Vinder af dagens flaske vin som kan afhentes i sekretariatet næste mandag

2:                         Erik Nielsen                                  18 point            Bedst på de sidste 6

3:                         Jack Juels Christensen              18 point            Næstbedst på de sidste 6

4:                         Poul Damgaard Jensen            18 point            3. bedst på de sidste 6 😊

 

Til lykke til de go’e og en rigtig glædelig Jul til alle

 

Med venlig hilsen

Ole Jensen

Klummevikar

---000---

 

 

Mandag den 14.december,  2020

Hej Alle

 

38 friske seniorer fandt ikke det mørkegrå vejr og blæsten mere besværlig end at de havde lyst til en god runde golf – enkelte nåede endda 18 huller inden mørket sænkede  sig over anlægget.

 

Scores var pæne uden at være prangende – men helt super for årstiden og dagens resultat som følger:

 

Damer

 1. plads  Ann-Britt Jensen                         15 point            bedst på de sidste 6 huller

 2. plads Lis Stjernholm                             15 point            næstbedst på de sidste 6 huller

 3. plads  Pia Thomasen                             15 point            3. bedst på de sidste 6 huller

 

Herrer

 1. plads Jack Juel Christensen                 18 point            endnu en gang dagens vinder og modtager af 1 flaske vin efter spil på mandag (afhentes i sekretariatet)

 2. plads  Børge Erik Jensen                      17 point

 3. plads Svend Erik Christensen              16 point            bedst på de sidste 6 huller

 4. plads  Jørn Bundgaard                          16 point            men måtte se sig slået på de sidste 6 og derfor nøjes med en 4. plads

 

Til lykke til de dygtige – EDS’er lægges som vanligt ind i løbet af mandagen

 

Mange venlige hilsner

Ole Jensen

Klummevikar

---000---

Mandag den 7. december,  2020

Hej alle

 

Gråt og kedeligt vejr og en ordentlig omgang med blæseren havde ikke afholdt 50 morgenfriske seniorer fra at invadere banen for at spille en omgang golf i det – meget – friske vejr.

 

Scores bar præg af modvinden men enkelte havde fundet ud af det så dagen highscores som følger:

 

Damer:

 1. Anna Petersen            17 point

 2. Anne Risum Kamp     15 point og bedst på de sidste 3 (ens på 6)

 3. Ann-Britt Jensen        15 point – bedre sidste 6 end nr. 4 men dårligere sidste 3 end nr. 2

 4. Hanne Nygaard           15 point – desværre kun en 4. plads baseret på sidste 6 huller

 

Herrer:

 1. Poul Damgaard Jensen                         18 point – dagens vinder af en flaske vin som kan afhentes efter spil på mandag

 2. Stig Vincent Person                               16 point – bedst på de sidste 3 (ens på 6)

 3. Finn Jensen                                            16 point

 

Ingen regulerende scores; men EDS bliver lagt ind i løbet af aftenen

 

Med venlig hilsen👻

Ole Jensen

Klummevikar

---000---

Mandag den 30. november,  2020

Hej alle

 

Ud fra afleverede scorekort var vi 35 seniorer på banen i dag – smadderkoldt men ingen vind og solen tittede frem en gang imellem. Også en anelse sne på banen for de som startede tidligst men scores var rimelige alt taget i betragtning.

 

Dagens bedste damer:

 

1: Aase Erringsøe Larsen         20 point            dagens bedste og vinder af en flaske vin som kan afhentes efter spil på mandag

2: Ann-Britt Jensen                   16 point            bedst på de sidste 6 huller

3: Sussie Hermansen                16 point

 

Dagens bedste herrer

 

1: Børge Erik Jensen                 19 point

2: Torben Graff                           17 point            bedst på de sidste 6 huller

3: Finn Jensen                            17 point

 

EDS, Børge og Aase bliver indberettet i løbet af aftenen

 

Mange venlige hilsner

Ole

Klummevikar

 

---000---

Mandag den 23. november,  2020

 

 

Hej alle

 

Baseret på indkomne scorekort var der godt 46 seniorer, der iført masser af varmt tøj havde bevæget sig ud en flot men kold solskinsdag – desværre med en strid vind på tværs af banen, som tog til og gjorde det vanskeligt både at slå langt og putte.

 

Det forhindrede dog ikke pæne scores som følger :

 

Dagens bedste damer:

1:                         Lene Kristiansen                         17 point og bedst på de sidste 9

2:                         Jytte Eriksen                                17 point – næstbedst på de sidste 9 men bedst på de sidste 6

3:                         Anne Risum Kamp                      17 point -  næstbedst på de sidste 9 men dårligere end Jytte på de sidste 6

 

Dagens bedste herrer:

1:                         Jack Juel Christensen                20 point – dagens highscore og vinder af en flaske vin som kan afhentes næste mandag i sekretariatet

                                                                                  (Til lykke)

2:                         Erik Nielsen                                 17 point – bedst på de sidste 9

3:                         Svend Erik Christensen             17 point – dårligere på de sidste 9

 

Dagens øvrige scores gik fra et par stykker til 16 😊

 

EDS og Jack’s flotte score bliver indberettet i løbet af dagen.

 

Lige en lille bonusinfo: Da jeg normalt spiller om mandagen og sidder i restauranten et pænt stykke tid derefter, tager jeg de indkomne scorekort med hjem. Hvis nogen skulle komme, efter jeg er gået, så ligger der en seddel i kurven med forholdsregler, der primært går på, at man sender mig et billede af scorekortet på MMS og derefter afleverer kortet i sekretariatet – så når I at komme med, og jeg slipper for at køre senere på dagen.

 

Med venlig hilsen

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 16. november,  2020

 

 

Hej alle

 

Baseret på indleverede scorekort var vi 49 seniorer på togt efter gode point. Dagen startede fint med høj sol men først tog blæsten og siden skyerne til så det blev en lidt råkold fornemmelse i løbet af formiddagen.

 

Det forhindrede dog ikke enkelte i at brilliere med pæne scores om end ikke sublime

 

Dagens bedste damer som følger:

1: Anne Kamp                              16 point og bedst på de sidste 6

2: Karin Hemmingsen                 16 point

3: Anni Delfs                                 15 point og bedst på de sidste 6

 

Dagens bedste herrer:

1: Erik Rømer                               17 point – dagens highscore og vinder af en flaske vin som kan afhentes i sekretariatet på mandag

2: Flemming Justesen                16 point

3: Bent Hansen                            15 point og bedst på de sidste 6

 

Og så et hjertesuk: Vil I godt være så venlige at sørge for at der markør på jeres scorekort (bare et nummer er fint) så jeg ikke skal lede efter medspillere når I sætter kryds i EDS eller laver gode scores. Fremover vil scorekort med kryds i EDS men uden markør IKKE blive tastet ind

 

Venlig hilsen

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 9. november,  2020

Hej alle

 

Baseret på indleverede scorekort havde 42 glade seniorer trodset kulden og var mødt op til en gang god golf.

Banen var rimelig tør og næsten ingen vand i sandkasserne så scores blev også pæne – for nogen – og mindre pæne for andre

 

Dagens vindere (kun bag-ni)

Damer:

 

1: Ann-Britt Jensen                    20 pt

2: Lene Kristiansen                    16 pt

3: Susanne Ricks og Aase Erringsøe Larsen – begge med 15 pt og ENS på sidste 6 og sidste 3

 

Herrer:

1: Flemming Justesen               20 pt

2: Finn Jensen                            18 pt

3: Leo Jensen                             17 pt

 

Dages vinder af en flaske vin blev Flemming Justesen da han var bedst på de sidste 3 huller (ENS sidste 6) – vinen kan afhentes på mandag i sekretariatet.

 

Mange venlige hilsner

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 2. november,  2020

 

Hej alle

 

Vi havde skruet pænt op for varmen men glemt at lukke for vandet og vinden i dag hvor 37 glade seniorer alligevel trodsede vejrguderne for at spille en omgang mandagsgolf. Der var godt nok vådt derude og de som vovede sig over på for-ni har også været nødsaget til at tørre sokker bagefter ligesom boldene blev hængende langt før det sted man troede man havde slået til – og det kunne ses på de indberettede scores – med enkelte undtagelser.

 

Dagens bedste damer:

1:                         Kathe Vibov                                 19 point – og en flaske vin som dagens bedste (kan afhentes i sekretariatet på mandag)

2:                         Sonja Kristoffersen                    16 point

3:                         Sussie Hermansen                     14 point

 

Og herrerne:

1:                         Finn Jensen                                  18 point

2:                         Poul Erik Rasmussen og Runo Vinter Andersen – begge med 17 point og ENS sidste 6 og sidste 3.

 

Til lykke til alle – Käthe og EDS’erne indberettes i løbet af dagen.

 

Mange venlige hilsner

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 26. oktober, 2020

Hej alle

 

Vejret var ikke det bedste men alligevel fandt 47 seniorer (baseret på indleverede scorekort) vej til banen. Kun få gik alle 18 huller da regnen tog til i løbet af dagen og scores reflekterede det dårlige vejr (med enkelte undtagelser).

 

Dagens resultater som følger:

 

Damer:

1: Lis Askegaard Thorn – 17 point

2: Ann-Britt Jensen – 16 point – Bedst på de sidste 3 huller

3: Anni Delfs – 16 point

 

Herrer:

1: Flemming Justesen – 21 point (og vinder af dagens vin – som kan afhentes i sekretariatet)

2: Villy Olesen – 18 point

3: Jan Clausen – 16 point – bedst på de sidste 6 huller

 

Kurven blev tømt ved 16-tiden og hvis nogen mangler, må de sige til.

 

Lige et lille Corona-smil:

Nye forsamlingsregler siger, at det kun er tilladt at samle 10 personer til julemiddag mens der godt må være 50 til begravelse, så her er buddet på en juleinvitation:

 

Der er hermed inviteret til begravelsen af Grisen Oscar og Anden Anders den 24. december kl. 17:00. Der vil være ’åben kiste’ og føljetonen får mulighed for at sætte de afdøde på spisebordet inden deres vej til himlen.

 

Hygge

Ole

Klummevikar

---000---

Mandag den 19. oktober, 2020

 

69 friske seniorer var stået op til koldt men flot vejr og en god omgang mandagsgolf

 

Man kunne godt se på scores at kulden har indflydelse på boldens flugt da der var en hel del en-cifrede scores og lige over; men enkelte synes kulden at have ’glemt’ da dagens hitliste – som vi siger i Jylland – ikk’ var så ringe endda med følgende resultater

 

Damer:              1: Kirsten B. Kristensen – 22 point

                           2: Karin Hemmingsen – 20 point

                           3: Aase Erringsø Larsen – 18 point

 

Herrer:              1: John Hansen – 22 point – og vinder af dagens flaske vin (bedst på de sidste 3 huller)

                           2: Flemming Justesen – 21 point

                           3: Tom Wiedekamm – 20 point

 

Godt gået alle sammen - Indrapportering med deraf følgende regulering og ’farvel skønne slag’ er på vej

 

Derefter var der 22 seniorer som ikke helt havde fået nok og derfor – med højt humør - deltog i dagens Short Game med følgende resultat

 

Damer :             1: Lene Kristiansen – 50 point

                           2: Aase Erringsø Larsen, Karin Hemmingsen og Birgit Knudsen – alle med 47 point

 

Herrer:              1: Torben Graff – 56 point

                           2: Steen Ousted og Tonny Jørgensen – begge med 54 point

 

Det var rigtig flot og en helt fantastisk stemning – de som ikke har prøvet burde møde op så længe vejret er til det.

 

Mange venlige hilsner

Ole Jensen

Klumme-vikar

---000---

Short Game mandag den 12. oktober, 2020

 

 

Dagens shortgame skulle have været indledt med en hyldest og præmier til september måneds skarpeste shortgamere men på grund af at de sidste fra for-ni først kom ind da bag-ni var godt i gang med at spise gik der lidt ged i den del af festen – men det skal ikke afholde os fra at gøre det her:

 

Bedste damer i september:

3. plads Käthe Vibov – 48 point, 2. plads Aase Erringsøe Larsen – 53 point og månedsvinder og vinder af en stang bolde fra Aktiv Østrig: Lis Askegaard Thorn – 54 point

 

Bedste herrer i september

3. plads Steen Ousted – 54 point, 2. plads Uffe Vibov – 56 point og og månedsvinder og vinder af en stang bolde fra Aktiv Østrig: Frank Rasmussen – 66 point

 

Præmierne ligger klar 😊

 

Og nu til dagens resultater:

 

Vi var 21 som startede i fint vejr og sluttede i en gevaldig byge som fik enkelte til at smutte før tiden og aflevere scores for det de kunne nå – men det er helt okay

 

Dagens bedste damer:

 1. plads  Annie Uldall – 53 point og en plads på leaderboardet 😊

 2. plads Lene Kristiansen – 47 point

 3. plads Käthe Vibov – 42 point

Dagens bedste herrer:

 1. plads Leo Jensen – 64 point og en plads på leaderboardet 😊

 2. plads Steen Ousted – 53 point

 3. plads Tonny Jørgensen 50 point

Stort til lykke til alle

 

Og et STORT hjertesuk: Er I søde at være opmærksomme på om I melder jer til Short Game eller ej – der var flere i dag som påstod at de aldrig havde påtænkt at spille – selvom de havde meldt sig til på GolfBox. I har ingen anelse om hvor meget administrativt bøvl det medfører. Er I ikke interesseret i at spille ShortGame om end I har meldt jer til så gør os den store tjeneste at sige fra når I henter Scorekort om morgenen så vi har mulighed for at justere holdene – det var ret øv i dag.

 

Mange hilsner

Steen og Ole

 

---000---

 

Mandag den 12. oktober, 2020

Atter blev det mandag med godt vejr, som trak 76 seniorspillere hjemmefra, for at tage 9 huller i seniorklubbens seniorgolf.

 

Lad os tage damerne først, da det denne gang var damesiden som endte med dagen vinder, som blev Anna Petersen - tillykke og én flaske vin som nok skal deles med Flemming.

 

Damer:

 

1. Anna Petersen med 20 point

2. Karin Hemmingsen med 19 point

3. Anni Delfs med 16 point

4. Bodil Kjelde med 16 point

5. Sonja Kristoffersen med 15 point.

 

Der var en del med 15 point hvor Sonja sluttede bedst på de sidste 6 huller.

 

Herrer:

 

1. Jack Juel Christensen med 18 point

2. Ole Jensen med 17 point

3. Karsten Lind med 16 point

4. John Løfgren med 16 point

5. Svend Erik Christensen med 16 point

 

Der var en del med 16 point hvor Karsten sluttede bedst på de sidste 6 huller.

 

Så er der info. Bestyrelsen holder møde på torsdag, den 15. kl. 10.00.

 

Med venlig hilsen

Stig Vincent Person

 

---000---

 

 

Forårsturnering  torsdag den 1. oktober, 2020

 

Så blev med lidt forsinkelse forårsturneringen afviklet, med et begrænset deltagerantal på 50 spillere. 

vejret passede meget godt til forårsstemning i starten, men det blev hen ad vejen lidt efterårsvejr.

 

Vinder af damerækken blev:

1. Birgit Knudsen med 34 point 

2. Jytte Eriksen med 32 point

3. Jytte Langebæk med 32 point

4. Sonja Kristoffersen med 31 point 

5. Birthe Dohn med 29 point

 

Herrerækken:

1. Flemming Justesen med 33 point

2. Erik Nielsen med 33 point

3. Tonny Jørgensen med 33 point

4. Børge Erik Jensen med 32 point

5. Jack Christensen med 31 point

 

Dagen samlede vinder Birgit Knudsen, får navn på vandre tavlen for forårsturneringen.   

 

For damer og herre var der præmie til de 3 første - gavekort, vin og bolde.

 

Længste Drive hul 2:

Damer Lillian Frederiksen

Herre Flemming Justesen

 

Tættest pinden hul 8:

Damer Anne Risum kamp 15,9 m.

Herre Poul Erik Rasmussen 5,59 m.

 

Tættest pinden hul 14:

 Damer Jytte Langebæk 12,05 m.

Herre Jack Juel Christensen 2,02 m.

 

Her var der præmie med vin og bolde, samt tillykke fra Activ Østrig v. Steen Ousted.

 

Efter spil var der dækket op til en god frokost buffet, Stor tak til restauranten for en vellavet frokost.

 

HUSK. Ingen spil mandag d. 5. d.m.

 

Med venlig hilsen

Stig Vincent Person

 

---000---

 

DM i Short Game i Korsør Golfklub

Hej alle – vi har modtaget nedenstående fra Torben Graff

 

Ifølge Ole er jeg blevet opfordret til at skrive lidt om DM i Short Game i Korsør Golfklub :

 

Jeg blev af Seniorklubben indstillet til at deltage i DM i Short Game sammen med Lis Thorn i Korsør Golfklub, lørdag den 26/9-2020 som blev afholdt af DGU.

Det var ikke helt den samme Short Game opsætning som vi spiller i klubberne, vi skulle først spille 6 huller på deres 9 huls bane (Høneklint) som har fået nyt navn til Harboe Course.

De huller vi skulle spille var fra 2 til 7, og jeg skal hilse at sige at denne 9 huls bane er meget kuperet, en del ”blinde” slag og søer var en del af udfordringerne, vi skulle overvinde.

Efter en pause skulle vi starte på Short Game som var blevet tilføjet med 2 nye øvelser, ”lavt langt indspil” og put gennem ”hul”, i alt 10 øvelser.

Der var i alt 4 rækker. Junior drenge, Junior piger, Damer og Herrer som hver især var inddelt i HCP orden (+8-11,4), 11,5-26,4) og (26,5-(uden banetilladelse)).

Jeg blev placeret i M2 hvor vi var 12 deltagere. Jeg fik en hæderlig 5.plads og mine 2 medspillere i ”bolden” blev hhv 1 og 2

På grund af Covid-19 var der præmieoverrækkelse for hver 2 rækker der var spillet og for vores vedkommende sluttede det ved 14-tiden efter nogle spændende timer i Korsør Golfklub.

 

Torben Graff

 

Tak til Torben for at dele sin oplevelse med os

---000---

Short Game mandag den 28. september, 2020

Dagens Shortgame – Corona style – havde deltagelse af 19 spillere som – efter at vi nu har fået delt starttiderne op – havde en hyggelig eftermiddag

 

Dagens topscorere var

 

Damer:

Nr 1. : Birthe Dohn – 47 point

Nr 2.: Aase Erringsøe Larsen og Kirsten B. Kristensen – begge med 41 point

 

Herrer

Nr 1.: Frank Rasmussen – 60 point

Nr 2.: Steen Ousted – 54 point

Nr 3.: Torben Graff – 52 point

 

Mange venlige hilsner

Steen og Ole

---000---

 

Mandag den 28. september, 2020

 

Kære Seniorer.

 

69 seniorer havde tilmeldt sig dagens dyst, men kun 64 stillede til start formentlig p.g.a. vejret og corona.

Vejret var ikke det bedste med tunge grå skyer der gav lidt regn, der dog hurtigt fortog sig.

Scoren i dag gik fra 6 til 24 som Tom Wiedekamm kom i mål med, hvilket også gjorde ham til dagens vinder af en flaske vin. På de næste pladser hos herrerne kom Erik Rømer med 21 point, Flemming Justesen og Villy Olesen med 18 point og på 5. pladsen Knud Anders Juhl Andersen med 17 point. Bedste dame blev Sussie Hermansen med 19 point, herefter fulgte 4 damer alle med 16 point : Bodil Kjelde, Anne Risum Kamp, Anna Petersen og Ann-Britt Jensen. Tillykke til vinderne der ikke blev opråbt i dag da næsten alle var gået, så ingen applaus men point til Leader Boardet.

 

På torsdag den 1. okt. spilles den udsatte Forårsturnering. P.g.a. restrektioner er deltager antallet begrænset til 50, som har tilmeldt sig.

 

Den glade vordende far ville delagtiggøre sin lille søn i den ventende begivenhed. Hør her Peter, snart kommer storken med en lillesøster eller lillebror til dig. Peter kigger opgivende på sin far og siger : Her i byen findes der mange dejlige damer og så skal du absolut bolle med storken.

 

Med venlig hilsen og fortsat god dag i isolation med mundbind

Jørgen G.

---000---

Short Game mandag den 21. september, 2020

 

Der gik desværre lidt ged i dagens Short Game, hvor der oprindeligt

var 37 tilmeldte,  idet klubben havde entreret med skolegolf hvilket fyldte

putting green med skolebørn ca. en time ud over vores normale starttid.

Det affødte nogen irritation, og da jeg var alene og beskæftiget flere steder

på én gang, fik jeg ikke håndteret problemet særlig godt, og halvdelen af

deltagerne gik hjem uden at spille.

Den halvdel der startede på indspil fik dog gang i sagerne, og vi endte med

at være 16 der gennemførte.

Jeg skal beklage over for de der måtte vente og derefter gik uforløste hjem.

 

Jeg har aftalt med Axel, at jeg fremover får besked i så god tid, at vi har mulighed

for at skrive ud og informere; men dette skulle være den eneste gang hvor vi ikke

kan komme i gang med short game til normal tid.

 

Nå, men sket er sket og dagens vindere blandt de 16 blev som følger:

Damer

 1. plads Käthe Vibov 48 pt

 2. plads Lene Kristiansen 34 pt

 3. plads Lis Askegaard Thorn 32 pt

 

Herrer

 1. plads Uffe Vibov 56 pt (og en plads i top 5 på leaderboardet)

 2. plads Poul Erik Rasmussen 53 pt

 3. plads Bent Bülow, Leo Jensen og Torben Graff alle med 48 pt

 

Mange venlige hilsner

Ole Jensen

 

 

---000---

 

 

Mandag den 21. september, 2020

 

Mandagens anstrengelser begyndte med tåge hen over banen frem

til kl. 09.30, hvor 38 seniorer gunstartede dagens Slagspilsmesterskab

på bagni, og en halv time senere gik gunstarten på forni for 32 seniorer

i Slagspilsmesterskabet - nu uden tåge, men overskyet og senere sol.

Dagens afvikling over 2 forskellige Gunstarter med tilsvarende fordeling

af pladserne på terrassen skyldtes seneste Corona restriktioner, og medførte

samtidig krav om mundbind når der skulle handles i bar og restaurant. Alle tog

situationen med et smil, og Ole Jensen udråbte dagens 6 bedste damer og herrer:

Damer:

Nr. 1, Lene Kristiansen 34 slag, nr. 2, Bodil Kjelde 34 slag og nr. 3, Connie Olofsen 35 slag.

Herrer:

Nr. 1, Børge Erik Jensen 33 slag, nr. 2, Karl Erik Sørensen 34 slag og nr. 3, Torben Graff 35 slag.

Ole sluttede med at love 1 flaske vin til dagens bedste senior - Børge Erik Jensen.

Samtlige resultater tilgår Jørgen Gotfredsens beregninger om Seniorklubbens Vintermesterskab,

bestående af de bedste fra de 2 runder Stableford og de 2 runder Slagspil der sluttede i dag.

Undtagelsesvis havde vi en gæst på besøg for at afprøve "En Seniormandag". Niels Palne

er et af de kommende nye medlemmer i både Greve Golfklub og Seniorklubben.

Endelig orienterede undertegnede om, at næste mandag den 28. september bliver

afviklet efter samme model som i dag med udgangspunkt i 2 tidsforskudte gunstarter.

Herefter springer vi den 5. oktober over, så første mandagsspil i oktober bliver den 12.

I ugens løb udsendes meldinger om Forårsturneringen den 1. oktober.

Klummeredaktør

Frede

---000---

 

 

EKSTRA MELDING PGA CORONA  fredag den 18. september, 2020

 

Som følge af de nye anbefalinger der træder i kraft i morgen kl. 12.00 bliver følgende tiltag

gældende for Seniorklubbens spil mandag den 21. september og mandag den 28. september.

 

Tilmelding som vanligt før søndag kl. 12.00, men ved flere end 50 tilmeldte deltagere indføres

startlister og gunstart på hhv. forni og bagni på forskellige tidspunkter.

Der gunstartes på bagni kl. 9.30 og på forni kl. 10.00

Startlister udarbejdes søndag eftermiddag.

Scorekort afhentes på terrassen fra kl. 08.45 og kl. 09.15.

Bestillinger på Smørrebrød og Gunstart berøres ikke.

 

Restauranten er åben som sædvanlig, men der er frem til den 4. oktober krav om at der bæres

mundbind når du går rundt eller står i kø ved baren.

Mundbind må gerne fjernes når man sidder ned.

 

Der kræves 4 m2 pr. stående gæst i bar/shop området hvilket giver plads til 15 personer samtidig.

Dog skal man altid holde 1 meters afstand.         

 

Med venlig hilsen

 

Stine Kiel Larsson                    /     Frede Kruse-Christiansen

Golfmanager, Greve Golf                    Seniorklubben

---000---

Efterårsturnering  torsdag den 17. september, 2020

Helt efter Aktivitetsplanen for 2020 løb Seniorklubbens Efterårsturnering af

stablen i går torsdag den 17. september.

56 morgenfriske seniorer gunstartede kl. 09.00 i strålende sol med en lidt kølig

vind, efter at turneringens medlemsmentorer Marianne og Benny Flindt havde uddelt

scorekort og informeret om dagens program, konkurrencer, corona regler m.v.

Dagens spilletempo var godt og svarende til de forberedte tidsintervaller, så der var

god tid til hyggesnak og en forfriskning på terrassen, inden den veltillavede buffet

åbnede kl. 14.00.

Inden der blev taget hul på kaffe og kage menuen blev dagens vindere udråbt og hyldet.

Konkurrencerne:

Længste drive: damer Margit Vestergård og herrer Jeppe Dohn.

Tættest på hul 8: damer Ann Britt Jensen herrer Søren Saugmann (fuldførte ikke).

Tættest på hul 14: damer Anni Delfs, herrer Erik Nielsen.

Præmierne - vin og bolde sponsoreret af Aktiv Østrig - overraktes af Steen Ousted

og Marianne Flindt.

Turneringen:

Damer nr. 1: Connie Olofson 41 p, nr. 2 Birthe Dohn 36 p og nr. 3 Anni Delfs 35 p.

Herrer nr. 1: Erik Nielsen 37 p, nr. 2 Erik Rømer 37 p og nr. 3 Jan Hemmingsen 35 p.

Præmierne - gavekort til Super Brugsen eller vores egen Shop, vin og bolde - overraktes

af Marianne og Benny Flindt, der også sørgede for, at Saugmanns ubrugte præmie

uddeltes som klappe præmie. John Hansen blev den heldige.

Benny Flindt afsluttede ceremonien ved at overrække Vandretavlen - bestående af en

golfkølle fra 1970 skænket af Marianne Flindts far - til Efterårsturneringens og dermed

dagens bedste deltager Connie Olofson. Tavlen med Connies navn kan ses i klublokalet

Tillykke til vinderne og tak til alle for endnu en god Seniordag.

Frede

---000---

Short Game mandag den 14. september, 2020

Dagens shortgame havde kun 12 deltagere så vi kunne gøre putting-green færdig før vi vandrede over på indspil

 

Desværre må vi konstatere at Køge nu er et pænt stykke foran os i det samlede regnskab og kan kun håbe at de bliver trætte før vi gør det 😊

 

Dagens resultater som følger:

 

Damer

 1. plads Lis Stjernholm og Bodil Kjelde med 43 point

 1. plads Connie Olofsen 38 point

 

Herrer

 1. plads Steen Ousted 44 point

 2. plads Bent Bülow og Frank Rasmussen 42 point

 

Ingen ændringer på leaderboardet

 

Venlige hilsner

Steen og Ole

---000---

Mandag den 14. september, 2020

Så er vi begyndt med 2´omgang af turnering 2 x stableford og 2 x slagspil. De 2 x stableford er nu afviklet

 

og på mandag spilles slagspil. Det er den bedste score på stableford og slagspil som tæller med til en samlet placering.

 

I dag var vi 60 seniorer som tog kampen op med 9 huller, enten på forni og bagni..

 

Her er så scoren for herrerne, hvor en lige score giver, placering med bedst på de sidste 6 huller.

 

1. Gert Frederik 20 point

2. Erik Rømer 20 point

3. Niels Ravn Pedersen 20 point

4. Jack Juel Christensen 18 point

5 .Erik Nielsen 18 point.

 

Her er så scoren for damerne, hvor en lige score giver, placering med bedst på de sidste 6 huller.

 

1. Anni Delfs 19 point

2. Connie Olofsen 17 point

3. Ann-Britt Jensen 17 point

4. Edith Kruse-Christiansen 16 point

5. Jytte Eriksen 15 point.

 

På torsdag er der så efterårsturnering, og på mandag slagspil.

 

Med venlig hilsen


Stig Vincent Person
Byagerparken 36
4030 Tune
Mobil: 21484873

 

---000---

Short Game mandag den 7. september, 2020

Dagens ShortGame indledtes med at hylde august måneds vindere med månedspræmien – et rør bolde til hver fra AktivØstrig

Damer:  Ann-Britt Jensen 52 pt

Herrer: Torben Graff         62 pt

Stort til lykke og godt gået til dem.

 

Dagens Short Game havde deltagelse af 23 spillere som virkelig gav den gas og sørgede for ændringer på leaderboardet

 

Bedste Damer

1: Lis Askegaard Thorn     54 pt

2: Aase Erringsøe Larsen  53 pt (og ny på leaderboard)

3: Connie Olofsen              46 pt

Bedste Herrer

1: Frank Rasmussen           66 pt og nu alene i spidsen af leaderboard

2: Jørn Bundgaard              53 pt

3: Torben Graff                   50 pt

 

Godt gået. Desværre må vi konstatere at Køge også har fået smag for Short Game og nu holder teten – men vi giver dem kamp til stregen

 

Leaderboard opdateres én af dagene

 

Venlige hilsner

Steen og Ole

---000---

Mandag den 7. september, 2020

Det var lidt af en mandag vi mødte op til, med besked på et tilfælde af covid-19. Restaurant og sekretariat var lukket - alle var sendt hjem. Men med hjælp fra Steen Ousted, blev der uddelt drikkevare (flasker) som man kan afregne næste mandag. Tak til restaurant og sekretariatet for denne tillid.

 

Når men der var fremmødet 63 friske seniorer denne mandag morgen til spil på 9 huller. lad os tage damerne først, som kom ind med placeringerne fra  nr. 1. til 5.

 

1. Birgit Knudsen med 21 point

2. Aase Erringsø Larsen med 18 point

3. Lis Askegaard Thorn med 17 point

4. Connie Olofsen med 17 point med dårlig sidste 6 huller end Lis Askegaard Thorn

5. Lis Stjernholm med 17 point med dårlig sidste 6 huller end Lis og Connie

 

Så tager vi en herretur.

 

1. Flemming Christensen med 22 point og samtidig vinder af 1 fl. vin

2. Børge Erik Jensen med 20 point

3. Torben Graff med 19 point

4. Erik Nielsen med 19 point med dårlig sidste 6 huller end Torben Graff

5. Flemming Justesen med 19 point med dårligere sidste 6 huller end Torben og Erik

 

Der er stadig plads til damerne for forbedring.

 

På næste mandag spilles runde nr. 2 i 4 x mandags turneringen stableford. Og mandagen efter spilles slagspil, hvor den bedste runde af 2 x stableford og 2 x slagspil er tællende.

 

Husk også torsdag, den 17. d.m. hvor vi spiller seniorklubbens efterårsturnering.. Tilmelding i Golfbox. Tilmeldingen slutter d. 13. d.m. kl. 14.00.

 

Torsdag, den 1. oktober spilles så den udsatte forårsturnering. Tilmelding starter i dag kl. 00.00 og slutter d. 28. d.m. kl. 07.00.

 

Husk også at Leader-Board for i dag og næste mandag opdateres om 3 uger. Der er p.t. ferie travlhed.

 

Husk tilmelding til på mandag slutter på søndag kl. 12.00.

 

Så tror jeg det hele er med for denne gang.

 

Med venlig hilsen

Stig Vincent Person
Byagerparken 36
4030 Tune
Mobil: 21484873

---000---

Seniorerne, Greve Golf by Ole Jensen.

Proudly created with Wix.com