Dagens Nyheder

Lørdag den 12. juni, 2021

Hej alle

 

Så blev det tid til årets sommerturnering SuperBrugsen-Tune Cup på mandag og samtidig markerer vi, at seniorklubben nu har meldt sig ind i den digitale tidsalder idet det for første gang i seniorklubbens historie er muligt selv at indtaste sine/boldens score under eller efter runden.

Jeg er overbevist om at mange allerede har stiftet bekendtskab med dette i forbindelse med klubbens øvrige turneringer hvor koder er mere reglen end undtagelsen.

 

Det er min erfaring – som flereårig scoreindtaster/kontrollant – at det er sikrest at vente med at taste scores til man er kommet ind. Jeg har set endog meget erfarne kludre i det undervejs fordi det kan være svært at aflæse sin mobiltelefon på runden.

 

I jeres velkomst mail fra GolfBox har I fået et link som slutter på en 5-cifret kode. Linket ser således ud https://s.golfbox.dk/0000000 hvor nullerne repræsenterer den kode I har fået tilsendt. Koden er unik for hver bold.

 

Får I mail på telefonen ligger koden der allerede I skal så bare aktivere linket – så ryger I direkte ind på en side hvor alle navne står i rækkefølge nedad.

 

Har I ikke mail på telefonen kan I med fordel skrive linket ind i notesbogen på telefonen og aktivere det derfra (og det giver den fordel at det står der til de næste turneringer – I skal så bare skifte koden).

 

Endelig kan I skrive linket ned og efterfølgende indtaste det i telefonens browser (Chrome, Edge eller Safari alt efter telefontype)

 

Det er hensigtsmæssigt hvis én i hver bold påtager sig opgaven med at taste og én læser scores op,

Når I kommer ind på siden ligger alle navne på række under hinanden i hulrækkefølge startende med hul 1. Man taster de enkeltes score på hullet – trykker på ’enter’ hvorefter der hoppes til næste hul .. indtil man har tastet alle 18 huller. Det tager under 5 minutter. (der er sågar en tast til ’saml-op’ 😊)

 

Jeg vil være på plads og til rådighed for de, som har problemer med at finde/taste - og – såfremt det går helt galt – har jeg min bærbare med så jeg kan assistere/taste.

ALLE scorekort SKAL afleveres af hensyn til kontrol. Den sædvanlige trådkurv vil være der.

 

Såfremt I har spørgsmål inden runden så send mig en mail via kontaktformularen på hjemmesiden – spørgsmål efter runden tager vi på stedet – og jeg giver lige en kort repetition af ovenstående inden vi går ud.

 

Rigtig god tur

 

Mange venlige hilsner

På bestyrelsens vegne

Ole

---000---

Fredag den 21. maj, 2021

Hej alle

 

Så skete det endelig – vi har fået vor mandagsturnering ’tilbage’ – nu med LODTRÆKNING

 

I takt med Corona pandemiens tilbagetog har de seneste åbninger af samfundet gjort, at vi atter kan afholde mandagsturnering fra og med den 31. maj på den måde som vi alle savner og holder af – med en enkelt ændring.

 

1: TILMELD jer I GolfBox senest fredagen før kl. 12:00 (af hensyn til scoreindtastning og udprintning af scorekort)

2: HUSK at tilmelde jer til ShortGame hvis I har lyst

3: AFHENT scorekort og TRÆK dit starthul mellem kl. 08:15 og 08:45

4: GUNSTART kl. 09:00

5: Når du kommer ind lægges dit scorekort i trådkurven på terrassen eller ved terminalerne i gangen

6: PRÆMIEOVERRÆKKELSE efter runden når alle er kommet ind.

7: SHORTGAME efter præmieoverrækkelsen.

 

Se i øvrigt de fulde retningslinjer på INFO for mandagsturnering i GolfBox

 

Husk at melde afbud hvis du ikke kan deltage alligevel. Inden fredag kl. 12:00 ved at melde fra i GolfBox. Herefter på mail til Frede (k-c@tunenet.dk). Afbud på dagen inden rundestart kan meldes på SMS til hhv. Frede eller undertegnede.

 

Alle scores registreres og er tællende. Afbud som ikke når at blive registreret i GolfBox bliver registreret som W/D (withdrawal) med tilladelse (ikke tællende) – udeblivelse uden afbud registreres som N/S (NoShow – tællende)

 

Med jublende hilsen

Redaktøren

---000---

Mandag den 19. april, 2021

Vi har netop modtaget en klage fra blishønsenes talsmand idet vores kære medlem,  Lord of Hougun Manor Stig Person, på runden mandag formiddag lykkedes med at sende sit drive lige i bærret på én af artsfællerne. Offeret var groggy et stykke tid men lykkedes - efter lidt fælles mobning fra artsfællerne - med at komme på benene igen inden vi - som havde fornøjelsen af at gå med misdæderen nåede frem for at yde fornøden førstehjælp (læs 'dreje halsen om på den').

Det lykkedes dog offeret at tage lidt hævn idet Stig's bold - efter nærkontakt med offeret - havnede i venstre sø på hul 2.

Se det var en ægte 'Birdie'

Redaktøren

 

---000---

 

 

 

Lørdag den 10. april, 2021

 

 

Nye tider i restauranten😊

 

Det vil på seniordag IKKE fremover være muligt at bestille mad, inden I går ud.

 

Hele menukortet er selvfølgelig tilgængeligt, og vil fredag d. 16/4 2021, blive lagt op på klubbens hjemmeside.

 

DER VIL HVER MANDAG VÆRE ET LUNT FROKOST TILBUD I PRISLEJET 50-60 KR. (ANNONCERES PÅ SKILTET PÅ GÅRDSPLADSEN),

SAMT DAGENS SALAT M/DRESSING OG BRØD TIL KR. 60,-

DERUDOVER TILBYDER VI KUN PÅ SENIORDAGEN 2 STK. USPECIFICERET SMØRREBRØD TIL KR. 50,-

 

Vi vil naturligvis være godt forberedte, så det vil gå hurtigt med serveringen af maden.

 

Lord of Hougun Manor

 

 

Best Regards

Stig Vincent Person
Byagerparken 36
4030 Tune

---000---

Torsdag den 1. april, 2021

 

 

Til Seniorklubbens medlemmer.

Tilmelding til Forårsturneringen GolfExperten Cup mandag den 12. april er mulig

I dag fra kl. 15.00 til fredag den 9. april kl. 12.00 i Golfbox.

Læs Informationerne grundigt – meget nyt på grund af Corona, bl.a.

SAMKØRSEL:

Tilmeld dig samkørselslisten. Den vedrører kun samkørsel til og fra Seniorklubbens

arrangementer og turneringer. Man bliver ikke sat i samme bold i startlisten.

Tilbuddet er kun til brug for, at ingen så vidt muligt skal vente i flere timer på,

at makkeren er klar til start/hjemtransport.

God påske

Stig, Ole, Jørgen og Frede

---000---

Lørdag den 21. marts, 2021

 

Hej alle

 

Som alle vel har erfaret har Mette F. adviseret at forsamlingsbegrænsningen hæves til 50 personer ved udendørs idræt fra og med på mandag. Da de følgende 2 mandage allerede er booket op med tider har bestyrelsen fundet det mest hensigtsmæssigt at lade spil mandag den 22. og 29. marts (husk sommertid) foregå efter de hidtidige principper med booking og tidsbestilling – og vin til vinderen.

 

Den 5. april er der klubbens åbningsturnering og den 12. april har vi seniorernes forårsturnering. Tilmelding til forårsturneringen lægges først på GolfBox den 1. april da vi der ved mere om hvad vi kan tillade os – så hold godt øje med den så vi kan få så mange som muligt med. Husk at det er i forbindelse med forårsturneringen at vi hylder årets vindere og uddeler ShortGame mærker og præmier.

 

Den almindelige mandagsturnering med tilmelding i GolfBox ,løbende leaderboard og gunstarter fra hhv. for- og bag-ni starter så mandag den 19. april. Man skal ikke selv booke tid – seniorklubben udfærdiger startlister og starthul og -tid meddeles via GolfBox og scorekort udleveres fra terrassen (eller klubhuset – hvis det bliver tilladt) . Det vil også være det tidspunkt hvor vi starter ShortGame op igen på samme måde som i efteråret - vi skal jo have ram på Køge i år 😊

 

Når alt dette er sagt skal jeg ikke undlade endnu en gang at henstille til at man de sidste 2 uger med nuværende form for mandagsspil afleverer sit scorekort i kurven. Vi har tydelige eksempler på at nogle undlader dette og når den/de pågældende registrerer sig som markør for en medspiller uden selv at aflevere så bliver det jo opdaget – ikk?.

 

Vi ses derude

Redaktøren

---000---

Tirsdag den 2. marts, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's hjemmeside

Opdateret 1. marts 2021

Alle 18 huller er åbne. 

Der startes fortsat på hul 10. 

Vogne er tilladt. 

 

Ses derude

Redaktøren

---000---

Torsdag den 25. februar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub

Kære medlemmer 

Golfbanen er åben igen fra i dag torsdag den 25. februar. Der startes stadig fra hul 10. 

Dog må der kun spilles med bærebag frem til og med mandag, da der nogle steder fortsat er lidt blødt i overfladen. Altså ingen vogne før tirsdag. 

Husk at bekræft din starttid på Golfbox app'en eller på computeren i hall'en.

Kontakt sekretariatet såfremt du har spørgsmål på info@grevegolf.dk eller 46134005. 

God fornøjelse. 

Ses derude

Redaktøren

---000---

Tirsdag den 23. februar, 2021

 

Seneste nyt fra Greve Golfklub's hjemmeside

 

Opdateret 23 februar 2021

Banen åbnes torsdag den 25. februar som planlagt. Dog er det kun tilladt at anvende bærebag til og med mandag den 1. marts.

Der startes fortsat på hul 10. 

Alle 18 huller er åbne.

Ses derude

Redaktøren

---000---

Fredag den 19. februar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Facebook side

 

Greenkeeperne har besluttet at forlænge lukningen af banen til og med onsdag. Sneen har som bekendt efterladt rigtig meget vand. Det øverste jordlag er ved at tø og vandet er godt på vej væk. Det bliver heldigvis dejligt forårsvejr i weekenden med sol og varme. Hvis vi åbner banen for tidligt bliver det en stor mudderpøl - og det vil jo være ærgerligt.

 

Ses derude

Redaktøren

---000---

Onsdag den 17. februar, 2021

Breaking news - banen midlertidigt lukket

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Hjemmeside

Opdateret 17. februar 2021

 

Greenkeeperne har netop besluttet at lukke banen til og med søndag. De enorme snemængder smelter og det efterlader RIGTIG meget vand.

Jorden er bundfrossen og først når den tør i løbet af de næste par dage kan vandet trænge væk.

Foråret er på vej.... der venter mange golfrunder forude - og hvis det bliver muligt at åbne banen til weekenden, gør vi naturligvis det.​

God tur

Redaktøren

---000---

Torsdag den 4. februar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Hjemmeside

 

Banen er helt dækket af sne.

​Alle 18 huller er åbne for spil. Der må gerne bruges vogne, men vi opfordrer dog til fortsat brug af bærebag. Vær særlig opmærksom på, at der er glatte områder rundt omkring, så pas på.

Vi beder alle tage ekstra stort hensyn til banen. Læg bolden op. Brug gerne måtter eller tees fra fairway.

Der må under ingen omstændigheder chippes på green og undgå ligeså at trække render med putteren eller foden, da mærkerne kan ses når sneen smelter. Vi anbefaler at alle putt indenfor to meter gives😀

 

God tur

Redaktøren

---000---

Tirsdag den 2. februar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Hjemmeside

Banen er stadig frossen og der er sne på greens og teesteder samt pletvis på fairways.

​Alle 18 huller er ÅBNE for spil resten af ugen, hvor frosten er konstant. Der må gerne bruges vogne, men vi opfordrer dog til fortsat brug af bærebag. Vær særlig opmærksom på, at der er glatte områder rundt omkring, så pas på.

Vi beder alle tage ekstra stort hensyn til banen. Læg bolden op. Brug gerne måtter eller tees fra fairway, hvis runden ikke er tællende.

Der må under ingen omstændigheder chippes på green og undgå ligeså at trække render med putteren eller foden, da mærkerne kan ses når sneen smelter. Vi anbefaler at alle putt indenfor to meter gives😀

​Vi holder skarpt øje med vejrudsigten. Når frosten slipper sit tag i banen, vil der komme ændringer.

God tur

Redaktøren

Fredag den 29. januar, 2021

 

Hele banen er dækket af et tyndt lag sne, inklusiv greens. 

Alle 18 huller er ÅBNE for spil. Der må gerne bruges vogne. Vi opfordrer dog til fortsat brug af bærebag. 

Vær særlig opmærksom på, at der flere steder på banen er områder med is. Især på hullerne 1 og 2 er der glatte områder. Det vand der lå der i sidste uge er nu frosset til is. 

 

Vi beder alle passe ekstra godt på banen. Læg bolden op. Brug gerne måtter eller tees fra fairway, da golfrunden under disse forhold mest af alt handler om frisk luft, motion og holde golfsvinget i gang. 

 

Der må under ingen omstændigheder chippes inde på green. Undgå ligeledes at trække render med putteren eller foden, da mærkerne vil være tydelige når sneen smelter. 

KORT OG GODT. SPIL BANEN SOM DEN ER..... TAK. 

 

Vi holder skarpt øje med vejrudsigten. Når frosten slipper sit tag i banen, vil der komme ændringer. 

God tur

Redaktøren

Torsdag den 28. januar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Hjemmeside

Banen er dækket af et tyndt lag sne. 

Hullerne 10 - 18 er ÅBNE for spil. Hullerne 1-9 er lukket. 

MEN der må KUN spilles med bærebag. Altså INGEN vogne. 

 

Vi beder alle passe ekstra godt på banen. Læg bolden op. Brug gerne måtter eller tees fra fairway såfremt runden mest af alt handler om frisk luft, motion og holde golfsvinget i gang. 

God tur

Redaktøren

 

 

Mandag den 25. januar, 2021

Seneste nyt fra Greve Golfklub's Hjemmeside

 

Hullerne 10 - 18 er ÅBNE for spil. Hullerne 1-9 er lukket. 

MEN der må KUN spilles med bærebag. Altså INGEN vogne. Foreløbig gælder vognforbuddet til og med fredag d. 28. januar, men kan blive forlænget idet der er varslet MEGET regn på lørdag den 29. januar. 

 

Der ligger stadig en del vandpytter rundt på banen og der kommer stadig en del byger, så vi beder alle passe ekstra godt på banen. Læg bolden op. Brug gerne måtter eller tees fra fairway såfremt runden mest af alt handler om frisk luft, motion og holde golfsvinget i gang. 

God tur

Redaktøren

---000---

 

 

Søndag den 24. januar, 2021

 

Hej alle

 

Greve Golfklub har besluttet at forlænge påbuddet om bærebag i alle tilfælde de næste 2-3 dage så spil i morgen den 25.1. foregår som sidste uge hvor selve mandagsturneringen er suspenderet.

Scorekort vil IKKE blive indsamlet og registreret – evt. superrunder må I selv taste ind 😊

 

Vi ses derude

Pas på jer selv

 

Hygge

Ole

Redaktør

---000---

Fredag den 22. januar, 2021

Hej alle

 

Vi har ved selvsyn konstateret at banen stadig er endog meget våd om end vinden de sidste par dage har gjort at greens er ganske manerlige og spilbare.

Greve Golfklub fastholder stadig vognforbud til og med søndag den 24. med mulighed for forlængelse. Da vi er opmærksomme på at en del seniorer ikke ønsker eller kan spille med bærebag og derfor er afskåret fra at deltage i mandagsgolf så længe bærebag er påbudt har vi i bestyrelsen besluttet, at turneringen under mandagsgolf suspenderes så længe bærebag påkræves.

 

Det betyder for mandag den 25. at såfremt påbuddet om bærebag forlænges udover søndag vil vi ikke registrere scores og uddele vin til vinderen – det vil være spil for de som lyster og man skal selv registrere evt. scores.

Skulle Greve Golfklub vælge at ophæve forbuddet mod vogne vil mandag tælle som enhver anden mandag hvilket vil sige at vi indsamler scorekort, registrerer disse og kårer en vinder for dagen.

 

Hold jer venligst orienteret på Greve Golfklub’s hjemmeside/Facebook. Såfremt vi får info i god tid inden mandag vil vi selvfølge videregive denne.

Med venlig hilsen

Ole

Redaktør